Coach PERSON first, PLAYER second

De 'quick fix'

De hele winter zie je hem niet en vlak voor de eerste maandbeker boekt hij een half uurtje les. Of je hem van die slice af kan helpen? Aan het eind van de les gaat de bal weer rechtdoor en hij gaat met een goed gevoel naar huis. Natuurlijk heb je spelers met wie je meer structureel aan de slag gaat. Voor wie je niet alleen een swingtrainer, maar ook een coach bent. Zou het niet mooi zijn als je meer van dat soort trajecten kunt doen. En als je in die trajecten nog meer diepgang kunt creëren.

Vergroot je kennis en prikkel je spelers

Meld je aan voor de maillijst en ontvang de laatste mentale inzichten. Naast  mentale oefenstof krijg je ook enkele technieken voor gedragsverandering, motorisch leren en communicatie voor tijdens je lessen.

Coach geeft les

Wij staan achter je

Coachen is moeilijk. Je moet van een aantal gebieden veel, en van een heleboel gebieden genoeg weten. En dan ook nog aansluiten bij al die unieke individuen van jonge jeugd tot super senioren. Bied je spelers meer met onze:

  • Skills & Drills database
  • Coach Kennisbank
  • Workshops en coaching
Maak mentale factoren een up-to-date en vast onderdeel van jouw coaching. Wij willen daarin jouw sportpsychologie partner zijn. Wordt Subscriber. Je krijgt de Start-module met mentale oefeningen voor je spelers en technieken voor gedragsverandering, motorisch leren en communicatie.

Aanbod

Het Team

Ik begon op mijn 10e met golf. Na een aantal jaren in de NGF-jeugdselectie stopte mijn ontwikkeling. Van mijn pro kreeg ik een boek van de Amerikaanse sportpsycholoog Bob Rotella. Na een studie psychologie en een specialisatie sport ging ik aan de slag als sportpsycholoog. In die rol ben ik verbonden aan GolfTON , The Dutch Golf Academy en Golfbaan Kralingen en heb ik gewerkt met spelers van HCP54 tot European Tour niveau. Zelf speel ik van handicap 3 en ik doe regelmatig mee op de Open Amateur Golf Tour. In 2017 is het me daar voor het eerst gelukt om een wedstrijdronde onder par te spelen!

Mitchel Kevenaar

 SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®

Ik heb van jongs af aan aan verschillende sporten gedaan. Ik heb getennist, gehockeyd en ben het allerliefst met latten onder mijn voeten in de bergen te vinden. Vanuit mijn fascinatie voor sport en psychologie ben ik de Master Sportpsychologie gaan doen. Mijn stage heb ik bij Mitchel gedaan. In 2019 ben ik gestart met de vervolgopleiding tot praktijk sportpsycholoog. Op de middelbare school had ik een bijbaantje in de keuken van een golfbaan. Zo ben ik met golf in aanraking gekomen. Afgelopen jaar heb ik mijn handicap verlaagd van 16 naar 7. Die single handicap is eindelijk binnen!

Wessel Beuk

 SPORTPSYCHOLOOG VSPN ® in opleiding

Partners

We verzorgen de mentale coaching bij Golf Talent Ontwikkeling Nederland
GolfTON
Stichting
We zijn als Talent Coach Member verbonden aan de academy op golfbaan The Dutch.
The Dutch
Academy
We verzorgen sportpsychologische training en begeleiding op golfbaan Kralingen.
Kralingen
Golfbaan

Contact

Wil je je ontwikkelen als coach en heb je een vraag voor ons? Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.

Blogs