COOL when it COUNTS

Trainen gaat beter dan spelen

Tijdens het oefenen sla je die drive / approach / chip / putt moeiteloos richting je doel. In de baan of tijdens de wedstrijd kom je met hard werken af en toe in de buurt van dat niveau, maar meestal niet. Het lukt niet om normaal contact te maken met de bal. Je voelt spanning en je gedachten schieten alle kanten op. Na afloop ben je gefrustreerd. Je hebt weer niet kunnen laten zien wat je in je mars hebt. Volgende keer beter, hoop je.

Train your mind, lower your score!

Meld je aan voor de maillijst en ontvang de laatste mentale inzichten. Je krijgt gelijk wat oefeningen om je concentratie te verbeteren en te presteren onder druk. Voor op de range / oefengreen / baan / thuis.

Golfer met vertrouwen

Hoop is mooi, vertrouwen is beter

Wat je nodig hebt is een plan. Een nieuw plan. Je kunt ballen slaan op de range en werken aan je techniek. Maar dat is ongeveer als een koorddanser die zich op tafelhoogte voorbereid, terwijl hij tussen twee flatgebouwen gaat optreden.

Droom jij van een handicap onder 20, scores onder de 80 of misschien zelfs spelen op de Tour? Wil je vaker met een tevreden gevoel van de baan komen? Maak gratis een Subscriber account aan en begin gelijk met de Start-module. Daarin komen onderwerpen als concentratie en presteren onder druk aan bod. Inclusief oefeningen voor op de range / oefengreen / baan / thuis.

Aanbod

Het Team

Ik begon op mijn 10e met golf. Na een aantal jaren in de NGF-jeugdselectie stopte mijn ontwikkeling. Van mijn pro kreeg ik een boek van de Amerikaanse sportpsycholoog Bob Rotella. Na een studie psychologie en een specialisatie sport ging ik aan de slag als sportpsycholoog. In die rol ben ik verbonden aan GolfTON , The Dutch Golf Academy en Golfbaan Kralingen en heb ik gewerkt met spelers van HCP54 tot European Tour niveau. Zelf speel ik van handicap 3 en ik doe regelmatig mee op de Open Amateur Golf Tour. In 2017 is het me daar voor het eerst gelukt om een wedstrijdronde onder par te spelen!

Mitchel Kevenaar

 SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®

Ik heb van jongs af aan aan verschillende sporten gedaan. Ik heb getennist, gehockeyd en ben het allerliefst met latten onder mijn voeten in de bergen te vinden. Vanuit mijn fascinatie voor sport en psychologie ben ik de Master Sportpsychologie gaan doen. Mijn stage heb ik bij Mitchel gedaan. In 2019 ben ik gestart met de vervolgopleiding tot praktijk sportpsycholoog. Op de middelbare school had ik een bijbaantje in de keuken van een golfbaan. Zo ben ik met golf in aanraking gekomen. Afgelopen jaar heb ik mijn handicap verlaagd van 16 naar 7. Die single handicap is eindelijk binnen!

Wessel Beuk

 SPORTPSYCHOLOOG VSPN ® in opleiding

Ervaringen van anderen

Dit is de plek waar sommige mental coaches de verhalen van succesvolle cliënten delen. Als sportpsychologen vinden wij de vertrouwelijkheid van onze cliënten belangrijk. Daarom zullen we hier geen namen noemen. Er is niks geheimzinnigs aan wat we doen, maar we hebben liever dat je het van de spelers zelf hoort. Bovendien hebben we nog nooit een website gezien met testimonials waarbij de doelen niet werden bereikt :). Wij zullen er ook zijn als het tegenzit. Als je echt wil weten welke kwaliteit we leveren, neem contact op en dan vertellen we je meer.
Head First Golf
Mitchel & Wessel

Contact

Wil je jouw golfspel verbeteren en heb je een vraag voor ons? Via het onderstaande formulier komt jouw bericht direct in onze gezamenlijke mailbox terecht. Je kunt binnen 3 werkdagen een antwoord verwachten. De gegevens om één van ons persoonlijk te mailen of bellen vind je op de contact pagina.

Blogs